Strategický rozvoj značky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou rozvoje značky vybraného podniku, kterým je výrobna s rozvozem pizzy a burgerů Comics Pizza & Burgers v Brně. Práce je rozdělena do tří částí. V teoretické části práce jsou vymezena teoretická východiska sloužící k tvorbě strategie budování a rozvoji značky. Na základě poznatků z teoretické části a vymezení metodiky následuje analytická část. Tato část nejprve popisuje základní údaje o podniku. Následně je v analytické části zpracována analýza vnitřního a vnějšího prostředí podniku a zároveň zhodnocena současná situace podniku z hlediska postavení na trhu, zákazníků a konkurence. Tyto analýzy vedou k vyhodnocení zjištěných poznatků a k tvorbě návrhů v poslední části diplomové práce.
This thesis deals with the problematics of brand development of a chosen business, which is pizza and burger manufactory and delivery Comics Pizza & Burgers in Brno. The thesis is divided into three parts. The theoretical part defines theoretical bases which serve to create a brand development strategy. The analytical part follows, based on the findings in the theoretical part and a methodical outline. This part first describes basic business data, which is followed by an analysis of the inner and outer business environment as well as an assessment of the current business situation from the market, clientele, and competition standpoints. These analyses serve to evaluate the newly researched information and to create the designs found in the final part of the thesis.
Description
Citation
SLÁMOVÁ, P. Strategický rozvoj značky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
Otázky vedoucího: částečně odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Otázky komise: doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA: - Jakým způsobem jste analyzovala povědomí o značce? - částečně odpovězeno - Na základě čeho jste usoudila, že povědomí o značce je nízké? - odpovězeno Ing. Veronika Bumberová, Ph.D.: - Jaká je vyjednávací síla zákazníků této společnosti? - částečně odpovězeno - Jakým způsobem jste oceňovala rizika? - odpovězeno - Zvažovala jste v rámci změn identity firmy dopad na cenovou politiku firmy? - odpovězeno - Jaká byla návratnost dotazníku? - neodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO