Autonomní vozidlo pro materiálový tok

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Hlavní náplní práce je konstrukční návrh autonomního vozíku pro přepravu EU palet o stanovené hmotnosti nákladu. Koncept vychází z kritické rešerše obdobných autonomních vozíků. Návrh je vytvořen v programu SolidWorks 2019 na základě výpočtů. Jedná se o montovanou hliníkovou konstrukci. Na hřbetní část vozíku je navrženo přídavné zařízení v podobě válečkové trati.
The focus of this bachelor thesis is a construction plan of autonomous truck for transporting EU pallets, which has a specified load weight. The concept is based on critical searches of similar autonomous trucks. Design is created in program SolidWorks 2019 and it is based on my calculations. The truck has prefabricated aluminium construction. Another device in the form of a roller track is offered on the back of the trolley.
Description
Citation
RYZA, V. Autonomní vozidlo pro materiálový tok [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (předseda) prof. Štefan Čorňák, Dr. (místopředseda) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špička, CSc. (člen) Ing. Jiří Hloska, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
Student prezentoval svou závěrečnou práci a odpověděl na otázky vedoucího i oponenta. Dále odpovídal na dotazy členů zkušební komise: 1)Předpokládaná doba provozu mezi nabíjením zodpovězeno 2)Dopravní válečky s vnitřním pohonem typu Interroll, spolehlivost v provozu zodpovězeno 3)V čem vidíte jedinečnost Vašeho konstrukčního návrhu? zodpovězeno Student svou závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO