Design ultrazvukové čističky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalárska práca sa zaoberá designom domácej ultrazvukovej čističky. Cieľom práce je návrh kladúci dôraz na kompaktnosť, pohodlnú prenositeľnosť s jednoduchým vylievaním vody. Práca vychádza z identifikácie charakteristických prvkov súčasných produktov a dizajnovo prepája funkciu s formou
The bachelor thesis deals with the design of a home ultrasonic cleaner. The aim of the work is to design emphasizing compactness, convenient portability with easy pouring of water. The work is based on the identification of characteristic elements of current products and connect the function with the form.
Description
Citation
DANKOVÁ, M. Design ultrazvukové čističky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) doc. Ing. arch. Jan Rajlich (místopředseda) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (člen) akad. soch. Tamara Buganská (člen)
Date of acceptance
2020-07-17
Defence
Studentka prezentovala bakalářskou práci. Vedoucí přednesl posudek. Oponentka přednesla posudek. Otázka oponentky 1: Neuvažovala jste o nějakém jistícím prvku, který by odstranil nutnost přidržovat vaničku prsty při vylévání? - zodpovězeno Otázka oponentky 2: Jakým způsobem je usnadněno vyjímání vaničky z horního dílu? - zodpovězeno Vrbka: Co je cílová skupina prezentovaného produktu? – zodpovězeno Jaké produkty se tam čistí? – zodpovězeno Jaké čisticí medium? - zodpovězeno Křenek: Výrazem je čistička spíše do laboratoře. Proč je v přední části vybrání pro přenášení? – zodpovězeno Buganská: Barevné odstíny vzorníku neodpovídají vizualizacím Rajlich: Jak by byl vyroben logotyp na přední straně? – zodpovězeno Jaký druhy tisku by šel v tomto případě použít? – nezodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO