Návrh a realizace prototypu přípravku pro testování Arduino řídicích jednotek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací prototypu přípravku, který bude sloužit pro testování Arduino řídicích jednotek. V teoretické části jsou analyzovány základy programování jednotek Arduino a jejich využití, způsoby testování a popis samotných jednotek Arduino. V praktické části je popsán postup výroby přípravku, a to jak po stránce konstrukční, tak elektrotechnické. Zároveň je popsán testovací software a testovací přípravek je odzkoušen.
This bachelor thesis is focusing on the design and realisation of the prototype of testing bed, which will be used for testing the Arduino control units. There is analysed the basics of Arduino programming, their real life applications, types of testing and description of the Arduino control units in theoretical part. In practical part there is a description of construction of the testing bed, both mechanically and electrically. There is also a description of testing code and final test of the bed itself.
Description
Citation
PIECH, Z. Návrh a realizace prototypu přípravku pro testování Arduino řídicích jednotek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Branislav Lacko, CSc. (předseda) Ing. František Vdoleček, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Škrabánek, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Hromková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Miloš Hammer, CSc. (člen) doc. Ing. Simeon Simeonov, CSc. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
Student představil svou závěrečnou práci a úspěšně zodpověděl otázky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO