Design elektrohandbiku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem designu handbiku s elektrickým pohonem. Výsledný návrh je vytvořen s ohledem na poznatky designérské a technické analýzy a nedostatky současných produktů. Cílem práce je vytvoření elektrohandbiku, který bude respektovat uživatele a jeho potřeby z hlediska ergonomického a estetického.
This master thesis deals with the design of a handbike with electric propulsion. The final design is created in regard to knowledge from design and technical analysis and also to desficiencies of contemporary products. The purpose of this work is to create design of electrohandbike which will respect user and his needs from ergonomical and esthetic point of view.
Description
Citation
KOREJZ, J. Design elektrohandbiku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
prof. Ing. Martin Hartl, Ph.D. (předseda) doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (místopředseda) Mgr. Michal Trávníček (člen) Mgr.A Martin Tvarůžek (člen) akad. soch. Tomáš Chorý, ArtD. (člen) Ing. David John (člen) MgA. David Karásek (člen) doc. Ing. Branislav Jelenčík, ArtD. (člen)
Date of acceptance
2020-07-15
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a zodpověděl dotazy. Otázky oponenta: 1. Můžete přesněji definovat způsob nasedání a vysedání na handbike. ZODPOVĚZENO 2. Můžete přesněji definovat barevné odstíny RAL. ZODPOVĚZENO Otázky komise: 1. MgA. Karásek - Je krytování konstrukce nutné? ZODPOVĚZENO 2. MgA. Karásek - Kde je umístěna kabeláž? ZODPOVĚZENO 3. MgA. Karásek - Proč nebyl horní kryt tvarován dynamičtěji? ZODPOVĚZENO 4. MgA. Karásek - Proč není součástí návrhu vertikální prvek? ZODPOVĚZENO 5. doc. Křenek - Nemůže nastat kolize spodní hrany horního krytu? ZODPOVĚZENO 6. doc. Křenek - Jakým způsobem je spojena vidlice a rám? ZODPOVĚZENO 7. doc. Jelenčík – Je nutné uchycení zadních kol uvedeným způsobem? ZODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO