Návrh procesního řízení zakázky ve výrobním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá procesním řízením zakázky v podniku Slévárna a modelárna Nové Ransko, s.r.o. Tato společnost se zaměřuje na výrobu odlitků z litin, slitin hliníku a slitin mědi. Dále vlastní specializovaná pracoviště na tepelné zpracování, na obrábění odlitků a povrchovou úpravu odlitků z litin. V první části bakalářské práce jsou uvedeny teoretická východiska, která přibližují problematiku řešenou v části analytické. V analytické části je společnost představena z obecného hlediska, je stručně popsána její historie a dále je popsána činnost procesního řízení zakázky od přijetí, přes výrobu až po expedici finálního odlitku k zákazníkovi. V poslední části jsou uvedeny návrhy na optimalizaci činností procesního řízení zakázky s ohledem na dodací termíny.
The bachelor's thesis deals with the process management of the order in the company Slévárna a modelárna Nové Ransko, s.r.o. This company focuses on the production of castings from cast iron, aluminum alloys and copper alloys. It also owns specialized workplaces for heat treatment, machining of castings and surface treatment of cast iron castings. The first part of the bachelor's thesis presents the theoretical background, which approaches the issues addressed in the analytical part. In the analytical part, the company is introduced from a general point of view, its history is briefly described and the activity of process management of the order is described from receipt, through production to the dispatch of the final casting to the customer. The last part contains suggestions for optimizing the activities of the process management of the order with regard to delivery dates.
Description
Citation
HORÁK, R. Návrh procesního řízení zakázky ve výrobním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
otázky vedoucího práce - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno otázky komise: Ing. Mráček - Jak hodnotíte lokalizaci slévárny k cílové skupině zákazníků? - odpovězeno Ing. Kaňovská - Budou mít vaše návrhy dopad na zákazníka? - odpovězeno Ing. Veselý - Ve SWOT analýze máte u příležitostí inovace, 3D tisk. Proč v příležitostech? Jak to myslíte? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO