Marketingový výzkum

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na míru spokojenosti klienta s nabízeným produk-tem v oblasti zdravotnictví.Práce obsahuje teoretickou část, kde popíšu pojmy, které se zaměřením práce souvisí. V další části budou provedeny analýzy vněj-šího a vnitřního prostředí a sestaven dotazník. Na základě informací z těchto analýz navrhnu návrhy na zlepšení.
Thebachelor thesis focuses on the level ofsatisfactionoftheclientwiththeoffered-production in thefieldofhealth care. The thesis contains a theoretical part where I describetheconceptsthat are related to thefocusofthework. In thenextsection, analysesoftheexternal and internal environment willbecarriedout and a question-nairewillbeprepared. On thebasisoftheinformationfrom these analyses, I willpro-poseproposalsforimprovement.
Description
Citation
ADAM, F. Marketingový výzkum [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - odpovězeno doc. Iveta Šimberová: Vývoj tržeb z historického hlediska a situace firmy na mezinárodním trhu. - odpovězeno Ing. Tomáš Heralecký: Pouze u jednoho návrhu jste uvedl předpoklad výnosů, jsou vyčísleny i u ostaních návrhů? Jak jste počítal mzdu nových pracovníků v druhém návrhu? Co znamená zkratka "OOV"? Jsou vyčísleny náklady nebo výdaje u návrhu rozšíření portfolia výrobků? Rozdílnost nákladů a výdajů. - částečně odpovězeno Ing. Pavel Juřica: Navyšování výrobní kapacity a rychlost dodání produktu je jedním z návrhů v BP, ale dle Vašich slov není potřebná, vysvětlete. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO