Využití metody FMEA ve strojírenském podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na využití kvalitativní metody FMEA v konkrétním strojírenském podniku a na konkrétním procesu, ve kterém dochází k inovaci a na základě aplikace metody je cílem předejít možné budoucí chybovosti.
The bachelor´s thesis focuses on the application of FMEA method in concrete engineering company on concrete process, which is going to be innovated and with using FMEA method is goal to prevent possible future failure.
Description
Citation
HERYNEK, M. Využití metody FMEA ve strojírenském podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. O jaký typ inovace se z hlediska podniku jedná? Inovace v rámci in-house anebo externí inovace? Zodpovězeno. Jaké jsou předpoklady snížení chybovosti lidského faktoru? Zodpovězeno. Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. Rizikové číslo je definované mateřskou společností. Hodnota 124 je adekvátní? Zodpovězeno. doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. V práci jste uvedl, že jste se zúčastnil porad a jednání skupiny. Vnímal jste jejich chování? Zodpovězeno. Jaké si odnášíte doporučení pro skupinovou práci? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO