Podnikatelský záměr - založení Sport baru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na vypracování podnikatelského záměr pro založení Sport baru v Prostějově. Teoretická část je zaměřena na definování základních pojmů, díky jejich znalostem byla vypracována praktická část. Výsledný podnikatelský záměr práce vychází z analýzy trhu, zaměřuje se na potencionálního zákazníka, tak i na konkurenci. Na závěr bude posouzena realizovatelnost podnikatelského záměru.
This bachelor´s thesis focuses on developing a business plan for the establishing of a Sport bar in Prostějov. The theoretical part describe the basic concepts, thanks to practical part will be developed practical part. Resultant business plan in practical part, includes a marketing plan, focuses on potential costumer, so on competition. Finally will be assessed realization business plan.
Description
Citation
RÁČEK, J. Podnikatelský záměr - založení Sport baru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
otázky oponenta -odpovězeno otázky komise: Ing. Mráček - Jak loajální jsou zákazníci Sport baru? - odpovězeno Ing. Mráček - Jak byste přetáhl zákazníky od konkurence? - odpovězeno Ing. Mráček - Kolik budete mít zaměstnanců? - odpovězeno Ing. Mráček - Jakou budete mít otevírací dobu? - odpovězeno Ing. Mráček - Jaké finanční ohodnocení pro sebe máte nastavené? - odpovězeno Ing. Poláček - Mzdové náklady - hovoříte o třech zaměstnancích, ale v práci máte 2 zaměstnance, takže ty náklady v práci máte jen pro ty 2 zaměstnance? Máte číselně vyjádřené i teoretické spropitelné? Tušíte, jak se to u vás může ve Sport baru pohybovat? - odpovězeno Ing. Poláček - SWOT analýza v práci je postavená na čem? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO