Návrh změny organizační struktury malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předkládaná práce se zabývá organizační strukturou vybraného podniku. Navržena je tak, aby účinně reflektovala jeho současné potřeby. Návrh změn je realizován na základě analýzy stávajícího stavu zkoumané podnikové oblasti, přičemž klíčovými zdroji analýzy byly sekundární zdroje ve formě interních materiálů a data získaná pozorováním a rozhovory s vedením podniku. Hlavním výstupem této práce je návrh nové organizační struktury, která je žádoucí pro zabezpečení bezproblémového chodu podniku, a to zejména účinnější kooperaci mezi členy vedení spočívající především ve vymezení kompetencí a vzájemné komunikaci.
The work deals with the organizational structure of the selected company. Organizational structure is designed to effectively reflect current needs. The proposed changes are implemented based on an analysis of the current state of the researched business area. The key sources of analysis were secondary sources in the form of internal materials and data obtained by observations and interviews with management. The main output of this work is the design of a new organizational structure, which is necessary to ensure the smooth running of the company, especially more effective cooperation between members of management consisting mainly of defining competencies and mutual communication.
Description
Citation
KOUKALOVÁ, V. Návrh změny organizační struktury malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. Jaká je struktura suchozemských a vodních produktů? Zodpovězeno. Proč začala sezóna v červnu? Zodpovězeno. Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. Uvádíte ASANU jako informační systém, ale je velmi nákladná. Proč jste zvolila tento IS? Zodpovězeno. Jak se tým mění před sezónou a po sezóně? Zodpovězeno. doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA Z čeho vychází Vaše časové odhady v práci? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO