Marketingový plán pro zvýšení objemu prodeje jízdních kol v zimním období

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca sa zaoberá vyhotovením marketingového plánu pre budúce zimné obdobie v podniku Cyklo Cibulka. V prvej časti sa bližšie pozrieme na teoretické portfólio práce, ktoré je potrebné k vyhotoveniu marketingového plánu. V druhej časti práce analyzujem vnútorné a vonkajšie prostredie podniku, analyzujem trh a taktiež konkurenciu. Informácie z predchádzajúcich častí skombinujem a použijem ich v poslednej časti na vytvorenie marketingového plánu podľa stanovených cieľov.
This bachelor tesis is focused on creation of marketing plan for oncoming winter period in store Cyklo Cibulka. In the first part, we will take a closer look at the theoretical knowledge that is necessary to create a marketing plan. In the secont part i will analyze internal and external environment of store, market analysis and analysis of competition. I will combine obtained informations from the previous sections and use them in last part to create marketing plan according to the set goals.
Description
Citation
HUTNÍK, J. Marketingový plán pro zvýšení objemu prodeje jízdních kol v zimním období [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - odpovězeno doc. Vít Chlebovský: Konkurence na trhu - vstup velkých obchodních řetězců na trh. Jak se mohou menší firmy odlišit od této velké konkurence? - odpovězeno Ing. Tomáš Heralecký: Pokud se plán vzrůstu prodeje nepodaří naplnit, navrhujete zdražení cyklistických duší. Vysvětlete. - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO