Návrh personálního plánu pro rozvoj společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na reorganizaci výroby malého podniku, s tím související rozšíření, změnu organizační struktury pro zlepšení pracovních podmínek a zavedení nového produktu do portfolia firmy. V práci se též zaměřuji na analýzu současného stavu firmy, analýzu interního a externího prostředí pomocí metody SWOT a Porterovy analýzy pěti sil. Součástí práce je i finanční zhodnocení provedení změn.
The bachelor's thesis focuses on the reorganization of small business production and the related expansion and change of organizational structure to improve working conditions and introduce a new product in the company's portfolio. In my work I also focus on the analysis of the current state of the company, the analysis of the internal and external environment using the SWOT method and Porter's analysis of the five forces. Part of the work is also a financial evaluation of the implementation of changes.
Description
Citation
HORÁK, D. Návrh personálního plánu pro rozvoj společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA Název v posudku neodpovídá názvu ve shrnutí. Vysvětlete. Nezodpovězeno. SWOT matice - příležitosti jsou špatně formulovány, jde spíše o návrhy. Jak by měly být specifikovány? Částečně zodpovězeno. Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. Proč navrhujete výstavbu budovy, když měníte personální plán? Zodpovězeno. Na základě čeho jste určil konkurenční podniky? Zodpovězeno. Proč zde uvádíte čistou mzdu, když neznáte slevy na dani a další odpočty? Zodpovězeno. doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. Cíl práce je odlišný od zadání. Není splněno zadání a ani cíl. Nezodpovězeno.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO