Nástroj pro podporu managementu rizik

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá řízením rizik v projektech. Cílem bylo nastudovat znalostní oblasti řízení projektu, hlavně pak plánování, identifikaci a kvalitativní analýzu z oblasti řízení rizik. Na základě informací z požadované oblasti se navrhl nástroj, který má pomoci k lepší vizualizaci rizik na projektu a zároveň podpořit jejich identifikaci a analýzu. Navržený nástroj byl naprogramován v kombinaci Java Spring Boot server a React klient. V závěru se pak pojednává o testování a možném budoucím rozšíření aplikace.
This master thesis deals with risk management in projects. The goal was to study the knowledge areas of project management, especially planning, identification and qualitative analysis of risk management. Based on the information from the required area, a tool was designed to help visualize the risks on the project while supporting their identification and analysis. The designed tool was programmed with the combination of Java Spring Boot server and React client. At the end of this thesis you can find result of the testing and possible future expansion of the application.
Description
Citation
ŠKUTOVÁ, S. Nástroj pro podporu managementu rizik [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-14
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Studentka následně odpověděla na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studentky na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Vytvořila jste si během řešení této diplomové práce svůj seznam rizik, které by ovlivnily řešení Vaší diplomové práce? Pokud ano, nastala situace, kdy jste musela nějaké riziko řešit?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO