Vyhledávání tlačítek ve formulářích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Diplomová práce popisuje systém pro automatickou detekci tlačítek z fotografie obrazovky.Systém je využit společně s robotickou rukou a kamerou, aby detekoval tlačítka na obrazovce vestavěných zařízení. Po detekci tlačítek na obrazovce algoritmus vydá příkaz robotickému rameni, aby klikl na pozici detekovaného tlačítka. Systematickým proklikáváním všech tlačítek algoritmus vytvoří navigační mapu, ve které jsou vidět všechny obrazovky daného zařízení. U každé obrazovky jsou uloženy pozice detekovaných tlačítek a cíl na jakou obrazovku odkazují.
Diploma thesis describes a system for automatic detection of buttons from a screen photo.The system is used together with a robotic arm and a camera to detect buttons on the screens of embedded devices. After detecting buttons on the screen, the algorithm commands the robotic arm to click on the position of the detected button. The algorithm creates a navigation map in which all screens of the device are visible by systematically clicking through all buttons on all screens. For each screen, the positions of the detected buttons and the destination to which the screen points are stored.
Description
Citation
DYK, T. Vyhledávání tlačítek ve formulářích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Inteligentní systémy
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Lukáš Burget, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) Ing. Michal Hradiš, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Mohli by ste popísať časové náročnosti (doba vykonávania) jednotlivých častí aplikácie? Jakým způsobem jste měřil přesnost Vaši aplikace?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO