Infrastruktura pro testování a nasazení real-time lokalizační platformy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto práca je prípadovou štúdiou postupného vývoja a nasadzovania lokačného softwaru v reálnom čase. Cieľom tejto práce je zrýchliť tento proces. Zvolený problém bol vyriešený s konvenčnými testovacími nastrojmi, vlastným nástrojom pre generovanie sieťovej prevádzky lokalizačnej platformy a nástrojmi CI/CD Gitlab. Prínosom tejto práce je zrýchlenie vývoja, zaručenie kvality vyvijaného softwaru a predstavenie spôsobu ako platformu pre lokalizáciu v reálnom čase testovať.
This work is a case study of continuous integration and continuous deployment of real-time localization software. The objective of this thesis is to accelerate this process. The selected problem is solved with conventional testing tools, mechanisms of CI/CD Gitlab, and newly created tools for generating network traffic of real-time localization software. The contribution of this work is the acceleration of development, assurance of quality and at the same as the introduction of new methods on how to test real-time localization platforms.
Description
Citation
ORMOŠ, M. Infrastruktura pro testování a nasazení real-time lokalizační platformy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Bezpečnost informačních technologií
Comittee
prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Martin Čadík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) Mgr. Kamil Malinka, Ph.D. (člen) Ing. Libor Polčák, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Veselý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: V práci uvádíte, že systém není vždy deterministický; a) zdůvodněte, proč tomu tak je a co nedeterminismus způsobuje; b) jaký má nedeterminismus dopad na použitelnost aplikace; c) jaký má nedeterminismus dopad na testování.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO