Hodnocení ekonomické výkonnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Description
Keywords
Citation
KREMSEROVÁ, L. Hodnocení ekonomické výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-22
Defence
otázka oponentky práce - odpovězeno Ing. Svirák - Jak vysvětlíte, že základní kapitál společnosti je 0 Kč, i když se jedná o společnost s ručením omezeným? - odpovězeno Ing. Svirák - Čím je způsoben záporný provozní výsledek hospodaření společnosti? - odpovězeno Ing. Svirák - Jak jsou aktuálně využity pracovní kapacity? - odpovězeno Ing. Svirák - Pokusila jste se vyčíslit náklady na Vámi navrhované změny v podniku? - částečně odpovězeno Ing. Křížová - Jak byste vysvětlila, že ve výkazech společnosti jsou pohledávky uvedeny v záporné hodnotě? - částečně odpovězeno doc. Lajtkepová - V návrzích máte prodej pece, ale řekla jste při obhajobě, že společnost vyrábí na plnou kapacitu. Vysvětlete, prosím, tento rozpor. - částečně odpovězeno Ing. Bočková - V práci uvádíte návrh rozvoz pizzy zdarma. Kam do kalkulačního vzorce zařadíte tento druh nákladů? - neodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO