On-line marketingová komunikace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na on-line marketingovou komunikaci kosmetického studia Mis-sys. V teoretické části jsou popsány základní pojmy marketingu, které jsou následně využity v analytické části. Analytická část popisuje základní informace o firmě a její současný stav. Na základě získaných informací z analýz a z dotazníkového šetření následuje v praktické části vlastní návrh řešení problému a jeho přínos.
The bachelor thesis is focussed on on-line marketing communication with cosmetic studio Mis-sys. The Theoretical part describes the basic concepts of marketing which are used in the analytical part. The analytical part charakteristics basic information about the company and its actual state. Based on retrieved information from analyzes and questionnaire survey proposes solutions to issues and their benefits follow in the practical part.
Description
Citation
JÍLKOVÁ, Š. On-line marketingová komunikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-23
Defence
Otázka vedoucího práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce – zodpovězeno prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. – Jak se kosmetickému studiu daří v současné době? – zodpovězeno doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. – Budou se Vaše návrhy realizovat? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO