Účetní a daňové aspekty změny režimu DPH

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca je zameraná na účtovné a daňové aspekty režimu platiteľstva DPH. V teoretickej časti sú objasnené základné pojmy, delenia a princípy, ktoré sú v ďalšej časti využité v spracovaní analýz konkrétnych modelových prípadov. V návrhovej časti sú predložené výpočty a návrhy riešenia k optimalizácii efektívnosti platby DPH spracovávaných modelových subjektov.
The bachelor thesis is focused on accounting and tax aspects of the VAT payment regime. The theoretical part clarifies the basic concepts, division and principles, which are used in the next part in the processing of analyzes in specific model cases. The recommendation part presents calculation and solutions to optimize the VAT payment efficiency of processed model entities.
Description
Citation
KALINKA, A. Účetní a daňové aspekty změny režimu DPH [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-23
Defence
otázky oponenta práce - odpovězeno Ing. Křížová - Jaké dopady by měla jednotná sazba daně z přidané hodnoty? - částečně odpovězeno Ing. Křížová - Jaká by byla dle Vašeho názoru optimální výše jednotné daně z přidané hodnoty? - částečně odpovězeno doc. Lajtkepová - Kde v bakalářské práci jsou zahrnuté účetní aspekty dle názvu práce? - odpovězeno Doc. Lajtkepová uvedla výtku k obsahové nevyváženosti bakalářské práce a jejímu rozsahu. Název práce se zcela neshoduje s cíli a obsahem práce. Bakalářská práce je na hranici obhajitelnosti.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO