Podnikatelský záměr - založení nového podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena jak na teoretické, tak praktické vytvoření podnikatelského záměru, za účelem vytvoření reálného podnikatelského subjektu. Teoretická část především charakterizuje nejdůležitější pojmy, které k pochopení problematiky potřebujeme. V praktické části práce si pak aplikujeme vědomosti získané vyhotovením teoretické části a zároveň je proveden výzkum vzorku cílové skupiny, podle kterého je následně analyzována efektivita celého záměru.
The bachelor thesis is focused on both theoretical and practical creation of a business plan in order to create a real business entity. The theoretical part primarily describes the most important concepts that we need to understand the issue. In the practical part of the work we then apply the knowledge gained in the preparation of the theoretical part and at the same time the research of a sample of the target group is carried out according to which the effectiveness of the whole project is analyzed.
Description
Citation
BAŘINA, K. Podnikatelský záměr - založení nového podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) Mgr. Helena Musilová (místopředseda) Ing. Martina Pivodová (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-23
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno Mgr. Musilová - Pochopila jsem dobře, že jste v projektu sám zainteresovaný? - zodpovězeno Mgr. Musilová - O jaké právní formě podnikání uvažujete? - zodpovězeno Ing. Kruntorádová - Přístroj na pasterizaci a výrobu moštu již vlastníte. Jak je zohledněna návratnost investice ve Vašem podnikatelském záměru v případě, že majetek již vlastníte a budete ho vkládat do podnikání? - částečně zodpovězeno Ing. Bartošek - Výhrady k dotazníku: V dotazníku používáte nástroj otevřených otázek, ačkoli respondent může odpovědět pouze ano nebo ne. Ing. Bartošek - Jaký jste uvažoval základní soubor a výběrový soubor při dotazníkovém šetření? - částečně zodpovězeno doc. Brychta - V tabulce náklady na založení s. r. o. jste uvedl jako zdroj "vlastní zpracování dle publikace z roku 1993. Z čeho jste vycházel při stanovení těchto nákladů? - zodpovězeno Komise poukázala na skutečnost, že práce obsahuje řadu nedostatků (věcných i formálních).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO