Podnikatelský záměr založení nové společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru na založení nové společnosti, která bude realizovat výuku cizích jazyků. Práce definuje základní pojmy, cíle, metody a teoretické poznatky potřebné pro objasnění zpracovávané tématiky, na jejímž základě je vypracován konkrétní podnikatelský plán. V závěru práce je shrnuto zhodnocení efektivnosti investování do konkrétního nápadu prostřednictvím dynamických ukazatelů.
The subject of the thesis is the elaboration of a business plan for the foundation of a new company. The company is focused on teaching a foreign languages. This thesis defines basic concepts, objectives, methods, and theoretical knowledge necessary to clarify the subject matter on the basis of which a specific business plan is drawn up. In the conclusion of the thesis, the evaluation of the effectiveness of investing in a particular idea is summarized with the help of dynamic indicators.
Description
Citation
BAUMRUKROVÁ, E. Podnikatelský záměr založení nové společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-23
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: Uveďte, jaké jsou rozdíly mezi podnikatelským záměrem a podnikatelským plánem? Částečně zodpovězeno. Luňáček, Ph.D.: O kolik můžete zvýšit mzdové náklady, aby byl projekt stále rentabilní? Zodpovězeno. Kaňovská, Ph.D.: Proč jste nepoužila rozšířený marketingový mix? Zodpovězeno. Svirák, Ph. D.: Myslíte si, že by se našel někdo, kdo by pracoval za Vámi nabízenou mzdu? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO