Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce „Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení“ je analýza současného stavu vybrané konkrétní společnosti a návrh na zlepšení její finanční situace a srovnání s konkurenční společností. V teoretické části jsou uvedeny cíle práce, použité metody vedoucí ke zlepšení finanční situace ve společnosti. Druhá část představuje obě společnosti, provedenou analýzu se zaměřením na problematické části a popisuje návrhy na zlepšení situace.
The subject of this bachelor thesis named „Evaluation of the financial situation of a company and proposals for its improvement“ is an analysis of current status of specific company and a suggestion for improvement of its financial situation and compare with a competing company. The goals of my thesis are listed in theoretical part, together with methods used to improve the financial situation of the company. In second part I introduce both companies and than I focus on analysis and its problematic parts and I also describe suggestions for improvement of the situation.
Description
Citation
MAREČEK, L. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (předseda) Ing. Filip Šimeček (místopředseda) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-23
Defence
Otázky vedoucího - nejsou. Otázky oponenta - odpovězeno. Mgr. Bobalová - Zavedla firma některá z Vašich navrhovaných řešení? - odpovězeno Ing. Pěta - Na základě čeho jste vybral firmu pro komparaci finanční analýzy? - odpovězeno Ing. Pěta - Váš návrh splácení úvěrů je úpravou splátkového kalendáře? - odpovězeno s výhradami Ing. Pěta - Nejsou Vaše návrhy snížení počtu zaměstnanců a růstu tržeb kolizní? - odpovězeno s výhradami
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO