Marketingový mix podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovým mixem společnosti Tiskárna Pospíšil. Předmětem této práce je analyzovat současný stav společnosti z hlediska marketingového mixu a vytvořit si vlastní návrhy na zlepšení. Teoretická část definuje pojmy marketingu a marketingový mix, které jsou následně aplikovány v analytické části, kde je společnost analyzována. Poslední část navrhuje marketingová opatření, která povedou k získání potenciálních nových zákazníků a ke zlepšení propagace.
This bachelor’s thesis deals with marketing mix of the Tiskárna Pospíšil company. Subject of this thesis is to analyse current state of the company in terms of marketing mix and to create my own suggestions for improvement. The theoretical part defines the terms marketing and marketing mix, which are subsequently applied in the analytical part, where the company is analysed. The last part proposes marketing measures that will lead to the acquisition of potential new customers and improve the promotion.
Description
Citation
POSPÍŠIL, V. Marketingový mix podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-24
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno Ing. Hornungová: Z jakého důvodu navrhujete mít na obalu dodacích listech vaši značku. V rámci zaměstnanců uvádíte, že májí namožená záda, vaším návrhem je dát jim určité poukazy - v jaké budou výši, případně čeho se budou týkat? Jaké finanční zdroje má vaše společnost? Jaké má firma volné zdroje? Zodpovězeno částečně Ing. Luhan: Řešil jste nějakou ekonomickou efektivitu, při výběru tiskárny z pohledu provozu? Pracujete i s nějakým časovým nákladem na lidské zdroje provozování sociálních sítí? Zodpovězeno doc. Zich: Jak jste hodnotil rozšíření prodeje a zvýšení poptávky. Jaký finální výsledky odhadujete po zavedení návrhů. Kolik procent z celkových tržeb budou následně tvořit vaše produkty? Proč navrhujete žlutou barvu, když logo je modré? Co je v rámci SWOT analýzy položka příležitost? Poznámka o nevhodném uvedení či strukturování SWOT analýzy. Poznámka o rozporu návrhů cílů práce se zabezpečením realizace návrhů (jako např. koupení tiskárny). Zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO