Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením finanční situace společnost Spálovský, a.s. v letech 2014 až 2018. V první části se nachází teoretická východiska, kde jsou specifikovány vybrané ukazatele a pojmy. V druhé části se práce zaměřuje na výpočty finanční analýzy, včetně vyhodnocených výsledků. Na závěr jsou představeny vlastní návrhy na zlepšení situace.
The bachelor’s thesis deals with evaluation of the financial situation of selected company Spálovský, a.s. in the monitored period 2014 to 2018. The first part focuses on the theoretical basis, where the selected indicators and terms are specified. The second part focuses on calculation of financial analysis, including the evaluation of the results. The last part presents own proposals to improve the situation of the company.
Description
Citation
BARTOŠ, O. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-24
Defence
Otázky oponenta: Dokážete určit zlomový bod, který zapříčinil fin. problémy společnosti.- zodpovězeno Jak byste hodnotil chování a přístup majoritního majitele AŽD? - zodpovězeno Jste finanční ředitel společnosti, co navrhnete majitelům a v jakém čase. - zodpovězeno Mgr. Novotná - Co to je "časové rozlišení". - zodpovězeno Ing. Karas - V jaké výši pokuty za pozdní splacení pohledávek - zodpovězeno Ing. Karas - Nové produkty, trh typu Rusko. Zajímal jste se o technícké normy v dané zemi? - zodpovězeno Ing. Bumberová - Jak byly řazeny návrhy? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO