Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení finanční situace vybraného podniku v období let 2014-2018. Na základě získaných výsledků z provedené finanční analýzy jsou navrhnuta opatření, která by měla vést ke zlepšení situace společnosti. Práce je rozdělena do čtyř částí. V první části je popsán hlavní cíl práce a metody pro danou problematiku. Druhá část obsahuje základní teoretická východiska práce. Ve třetí části jsou vypočteny jednotlivé finanční ukazatele. V poslední části jsou popsány vlastní návrhy řešení.
The bachelor thesis is focused on the evaluation of the financial situation of selected company for the period from 2014–2018. Based on the results obtained from the financial analysis, measures are proposed that should lead to an improvement in company’s situation. The thesis is divided into four parts. In the first part there are described the main objective and methodology for the given issue. The second part contains the main theoretical knowledge. In the third part, individual financial indicators are calculated. In the final part there are described suggested solutions.
Description
Citation
HOMOLOVÁ, L. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-24
Defence
Prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. Zákazníci firmy jsou maloobchody a velkoobchody, fyzické osoby? Kolik procent obratu dělá Nemocnice Jihlava? Můžete diferencovat ceny pro jednotlivé zákazníky? odpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. Kde je působnost této prádelny, na jakou lokalitu cílí? odpovězeno Jaká je příležitost "leasing prádla"? Ke SWOT nejsou analytické podklady. částečně odpovězeno Ing. Nina Bočková, Ph.D. Navrhujete zaměstnání studenta a je mu slíbena výplata. Má dostat mzdu. částečně odpovězeno Studenta chcete zaměstnat na pravidelnou výpomoc. Jaké jsou právní předpisy pro zaměstnávání pracovníků? částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO