Rozvoj konkurenceschopnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem bakalářské práce je vypracovat návrh opatření expanze značky Ideální nájemce na nový trh s důrazem na posílení konkurenceschopnosti značky na trhu. Teoretická část zahrnuje teoretická východiska, která vycházejí převážně z metodiky autorů Ko Floora a Kellera. Analytická část se zaměřuje na zhodnocení aktuálního potenciálu značky a analýzu konkurentů na plánovaném trhu. V návaznosti na provedené analýzy jsou v návrhové části navržena opatření v oblasti komunikace směřující k expanzi značky.
The main goal of the bachelor's thesis is to develop a proposal for brand expansion measures to a new market with an emphasis on strengthening the competitiveness of the brand in the market. The theoretical part includes theoretical background, which is based mainly on the methodology of the authors Ko Floor and Keller. The analytical part focuses on the evaluation of the current potential of the brand and the analysis of competitors in the planned market. Following the performed analyzes, measures in the area of communication leading to the expansion of the brand are proposed in the design part.
Description
Citation
ŠOHAJOVÁ, K. Rozvoj konkurenceschopnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-24
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Mgr. Konečný: Může si firma dovolit zaplatit přes 300tis. Kč za billboardy? Jakým volný cash-flow firma disponuje? Zodpovězeno Ing. Luhan: Vysvětlete více navrhovaný koncept přednášek pro veřejnost. Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO