ZHODNOCENÍ DOPADU PROCESNÍ INOVACE V OBLASTI ODBYTU U SPOLEČNOSTI BEDNAR FMT S.R.O.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení dopadu procesní inovace v oblasti odbytu u společnosti Bednar FMT s.r.o. v letech 2014–2018. Teoretická část definuje konkrétní pojmy vztahující se k procesní inovaci a také pojmy a ukazatele finanční analýzy. Analytická část popisuje sledovanou společnost z pohledu základních údajů, dále uvádí informace o procesní inovaci a je realizována finanční analýza na základě teoretických východisek.
This bachelor thesis focuses on the evaluation of the impact of process innovation in the field of sales at company Bednar FMT s.r.o. in 2014–2018. The theoretical part defines specific terms related to process innovation as well as terms and indicators of financial analysis. The analytical part describes the monitored company from the point of view of basic data, it also provides information about process innovation and financial analysis is carried out on the basis of theoretical background.
Description
Citation
BARTOŠEK, J. ZHODNOCENÍ DOPADU PROCESNÍ INOVACE V OBLASTI ODBYTU U SPOLEČNOSTI BEDNAR FMT S.R.O. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-27
Defence
Otázky oponenta práce: odpovězeno doc. Brychta: Je společnost držitelem patentu a/nebo užitného vzoru ? - odpovězeno doc. Brychta: Zmínil jste, že oficiální sídlo je v Praze ? Místo skutečného vedení společnosti se nachází na jiném místě, či je shodné s oficiálním sídlem ? - odpovězeno doc. Brychta: Má společnost zajištěn odbyt pro veškerou svou výrobu ? - odpovězeno doc. Chlebovský: Měl jste pro zhodnocení k dispozici doklady společnosti, ze kterých jste vycházel při plánovaní investic ? - odpovězeno Ing. Pěta: Jaký je přínos Vaší bakalářské práce pro společnost ? – částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO