Návrh na zlepšení systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem bakalářská práce je návrh změn v systému odměňování zaměstnanců společnosti RAVEL Plus, s r. o. V teoretické časti práce jsou definovány pojmy důležité pro pochopení daného tématu. Další část je věnována analýze současného stavu systému odměňování ve společnosti. V poslední části jsou navrženy na základě předchozí analýzy možnosti pro zlepšení systému odměňováni.
The content of this bachelor thesis is proposal of changes in a remuneration system of employees of RAVEL Plus, s. r. o. company. In the teoretical part of the thesis are defined terms important for understanding this topic. Next part is dedicated to analysis of current remunerate condition of the company. In the last part are possibilities for improvement of remuneration system based on previous analysis.
Description
Citation
HOŠKOVÁ, S. Návrh na zlepšení systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-27
Defence
Ing. Helena Hanušová, CSc. Jaký význam má porovnání mez ve zkoumané firmě s průměrnou mzdou v Jihomoravském kraji? částečně odpovězeno Nikde v práci není rozlišení benefitů daňově uznatených a neuznatelných. Uměla byste Vámi navrhované benefity zařadit z daňového hlediska? částečně odpovězeno Ing Zuzana Křížová, Ph.D. Proč klesají náklady i výsledek hospodaření v tabulkách na straně 69? Jak se změnil hospodářský výsledek? částečně odpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. Jaké jsou očekávané přínosy navržených opatření? Mohou se nějak vyčíslit? částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO