Podnikatelský plán

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu na založení nové restaurace. Práce se skládá ze tří částí – teoretické, analytické a návrhové. V teoretické části je provedena literární rešerše a jsou zde vymezeny důležité pojmy. V analytické části je zpracována analýza současného stavu, ke které je využita SLEPT analýza, Porterova analýza a SWOT analýza. V návrhové části je vypracovaný vlastní návrh podnikatelského plánu. Návrhová část je zakončena výhledy do budoucna.
The subject of the bachelor thesis is the elaboration of a business plan for the establishment of a new restaurant. The thesis consists of three parts, a theoretical, an analytical and a proposal. The theoretical part performs a literature search and define important terms. The analytical part describes a analysis of the current situation, which uses SLEPT analysis, Porter's analysis and SWOT analysis. The proposal part describes the business plan. The proposal part ends with prospects for the future.
Description
Citation
MAI, H. Podnikatelský plán [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-28
Defence
doc. Brychta: Z jakých informačních zdrojů jste vycházel při stanovení částek potenciálních výdajů ? - odpovězeno částečně doc. Brychta: Jak budete řešit povinnosti spojené s vedením zákonných evidencí, daňovými přiznáními, atd. ? Budete je outsourcovat ? - odpovězeno částečně Ing. Pěta: Co myslíte Vámi uváděnou možností “vedeni jednoduššího účetnictví”? - odpovězeno částečně Ing. Pěta připomínka: Na základě příjmů a výdajů nelze vypočítat výsledek hospodaření.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO