Vzorové úlohy pro hradlová pole

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá problematikou hradlových polí a jejich postavením vzhledem k mikroprocesorové technice. Cílem je představit práci s hradlovými poli na sadě základních realizací v rámci oboru mechatronika. Úlohy jsou zpracovány s využitím jazyka VHDL a jsou primárně určeny na zařízení od společnosti Altera / Intel.
This thesis introduces the issue of configurable gate arrays and their position with respect to microprocessor technology. The aim is to present work with gate arrays on a set of basic realizations within the field of mechatronics. The examples are processed using VHDL and they are primarily intended for Altera / Intel devices.
Description
Citation
BAJER, J. Vzorové úlohy pro hradlová pole [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mechatronika
Comittee
doc. Dr. Ing. Kazimierz Peszyński (předseda) doc. Ing. Stanislav Věchet, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Hadaš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Vorel, Ph.D. (člen) doc. Ing. Tomáš Profant, Ph.D. (člen) Ing. Petr Lošák, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Majer, Ph.D. (člen) Ing. Oldřich Ševeček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-24
Defence
Student ve vymezeném čase prezentoval svoji bakalářskou práci, dále byly přečteny posudky a zodpovězeny dotazy oponenta. Poté byly členy komise položeny následující otázky související s bakalářskou prací: Je v práci uveden seznam realizovaných úloh? Budou vytvořené úlohy dále využity ve výuce? Je použité programovací prostředí zdarma, nebo jde o placený produkt? Lze uvedený přístup obdobně využít i pro hradlová pole jiných výrobců? Po zodpovězení všech dotazů byla obhajoba celkově hodnocena jako výborná.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO