Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této bakalářské práce je analýza informačního systému firmy a následné navrhnutí změn, které by jeho fungování zefektivnily. Systém je využíván firmou se zaměřením na automatické svařovací roboty a kompletaci elektrotechnických zařízení. Navržené změny by měly zjednodušit vyhodnocování dat ERP systému a sjednotit tyto procesy pro všechna oddělení ve firmě.
Goal of this bachelor thesis is to analyze information system of a company and suggest changes that will make system more efficient. Current system is used by a company focuced on automatic welding machines and assembly of electronic devices. Suggested changes should help with data evaluation from ERP system and unite this processes for whole company.
Description
Citation
TICHÝ, T. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-30
Defence
Otázka od vedoucího - zodpovězeno Otázky od oponenta - zodpovězeno Ing. Ondrák - Jak jste stanovil fixní náklady za měsíc? - zodpovězeno Ing. Ondrák - Je firma tak rozsáhla svou činností a potřebou IS, že nutně potřebuje nový rozsáhly IS? - zodpovězeno Ing. Dydowicz - Tabulka v prezentaci: Jak jste odhadoval roční předpokládané náklady 600 000 Kč (1,4 mil. Kč) ? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO