Návrh databáze pro malou společnost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce popisuje návrh databázového systému pro firmu Darka Company. Jedná se o systém zásob zboží a materiálu. Práce se dělí na tři hlavní části. První část obsahuje teoretická východiska potřebná k pochopení problematiky návrhu takového systému. Druhá část je zaměřena na analýzu současného stavu ve firmě. V poslední části je samotný návrh systému realizovaný pomocí vybrané platformy. Součástí práce je také popis jednotlivých objektů (např. formulářů) a chování samotného systému. Vše je navrhnuto s ohledem na firemní požadavky po konzultaci s vedením firmy.
This work describes the design of a database system for Darka Company. It is a system of stocks of goods and materials. The work is divided into three main parts. The first part contains the theoretical background needed to understand the design of such a system. The second part is focused on the analysis of the current state in the company. In the last part, the system design itself is implemented using a selected platform. Part of the work is also a description of individual objects (eg forms) and the behavior of the system itself. Everything is designed with regard to the company requirements in consultation with the company management.
Description
Citation
PLAŠIL, L. Návrh databáze pro malou společnost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-29
Defence
Otázky vedoucího práce - Odpovězeno Otázky oponenta práce - Odpovězeno doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc Proč společnosti nevyhovuje řešení v MS Excel a v čem je výhodné užití vašeho řešení v Accessu ? Odpovězeno částečně Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc Kolik lidí bude s tímto řešením pracovat současně a je toto řešení vhodné ? Odpovězeno částečně Zvažoval jste jiné prostředí, kde by se řešení dalo vyhotovit ? Odpovězeno částečně Jaký jste zvolil způsob záloh ? Odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO