Budoucí vývoj energetické základny v ČR a EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca sa zaoberá popisom zdrojov, ktoré sa podieľajú na energetickom mixe ČR, opisom elektrizačnej sústavy a spôsobom integrácie zdrojov do prenosovej a distribučnej sústavy. Uvádzajú sa faktory, ktoré ovplyvňujú budúci rozvoj energetickej základne v ČR a EÚ, je vypracovaný rozbor akčných plánov a nakoniec výsledné predpoklady študenta.
This bachelor thesis deals with the description of sources that participate in the energy mix of the Czech Republic, the description of the electricity system and the method of integration of sources into the transmission and distribution system. Furthermore, the factors that affect the future development of the energy base in the Czech Republic and the EU are presented, then there is an analysis of action plans and finally the resulting assumptions of the student.
Description
Citation
VOJTAŠŠÁK, T. Budoucí vývoj energetické základny v ČR a EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Jaroslava Orságová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Baxant, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ilona Lázničková, Ph.D. (člen) Ing. Michal Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Radil, Ph.D. (člen) doc. Ing. David Topolánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-08-26
Defence
Student seznámil komisi se svou diplomovou prací na téma Budoucí vývoj energetické základny v ČR a EU. S posudky seznámil komisi vedoucí práce Ing. Radil. Na otázky vedoucího a oponenta odpověděl student s výhradami. Doplňující dotazy položili doc. Baxant a Ing. Topolánek, student na ně reagoval rovněž s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO