Tvorba tiskových sestav na platformě Java

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Hlavným cieľom tejto bakalárskej práce je tvorba tlačových zostáv na platforme Java s využitím HTML šablón.Táto práca sa obsahuje opis implementácie, spracovania HMTL stránok a generovania PDF súborov. Výsledkom je demonštračná webová aplikácia, ktorej vstupom je HTML stránka a výstupom vygenerovaná tlačová zostava.
The main goal of this bachelor's thesis is to create print reports on Java platform with HTML templates. The product is a demonstration web application whom input is the HTML page and the output is generated print report.
Description
Citation
SYNAKOVÁ, Z. Tvorba tiskových sestav na platformě Java [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Fusek, Ph.D. (člen) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Bohuslav Křena, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Studentka nejprve prezentovala výsledky, kterých dosáhla v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Oponent hodnotil práci stupněm 4F, protože výstup práce je nedostatečné kvality a obsahuje závažné chyby. Studentka nedokázala vyvrátit výtky oponenta. Komise shledala nedostatky práce natolik závažné, že se práci rozhodla hodnotit jako nevyhovující. Otázky u obhajoby: Jaká byla motivace daného řešení v čem je lepší než přímé použití importovaných knihoven (iText a Docx4j)? Jakým způsobem lze vaše řešení převzít a zapojit do jiných softwarových projektů, tj. "snadné integrace do informačních systémů na platformě Java EE", jak zmiňuje zadání? Testování v kap. 5 je testování knihovny iText spíše než vašeho řešení (i kvůli nízké přidané hodnotě). Proběhlo podobné testování i s dalšími použitelnými knihovnami a s jakými výsledky?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO