Vyhodnocování sázkových kurzů na zápasy Premier League

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Kurzové sázení je momentálně velkým fenoménem a tato práce se zaměřuje na vyhodnocení klíčových faktorů v sázení na nejvyšší anglickou fotbalovou ligu. Účelem této práce je dát sázejícímu odpověď na to, zda se s daným kurzem vyplatí vsadit si na určitý zápas při zvážení všech rizik, či nikoliv. V této práci jsou zanalyzována určitá data, na kterých by měl záviset výsledek zápasu. Data jsou posbíraná z několika předchozích ročníků dané soutěže a také z dalších soutěží, kterých se týmy z nejvyšší anglické fotbalové ligy účastní.
Betting on sports is currently a trending phenomenon and this thesis is focusing on evaluating key factors for betting on the Premier League football matches. The aim of this thesis is to provide a better with an answer to whether it is a good idea to make a bet on a certain match considering current odds and risk factors or not. In this thesis we analysed certain amount of data on which the match results shall be depending on. We collected the data from previous seasons of this League as well as from other football competitions the Premier League teams take part in.
Description
Citation
ZEJDA, T. Vyhodnocování sázkových kurzů na zápasy Premier League [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Richard Růžička, Ph.D., MBA (předseda) doc. RNDr. Dana Hliněná, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (člen) Ing. Bohuslav Křena, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-08-28
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Kolik testů jste celkem provedl při testování atributů a testování vlastností neuronové sítě? Uvažoval jste i o využití jiných atributů pro trénování neuronové sítě, kromě těch, které jsou popsány v práci? Co znamená, že jeden běh je 5 iterací? Co je výstupem neuronové sítě? Kolik hráčů máte v sestavě? Je nějak omezen počet hráčů na soupisce?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO