erLett

Abstract
V mojej bakalárskej práci experimentujem s cieľom vytvoriť autorský vizuálny jazyk vo forme 3D obrazu vykresľovaného v reálnom čase. Do vizuálu neskôr pridávam zvukovú a hudobnú zložku a vytváram herné mechaniky. V práci sa vzdávam existujúcich spôsobov a implementácií štylizovania v 3D vykresľovaní a vytváram nový jazyk, založený na násobení farebných plôch a línií. Pri tvorbe zvukovej stránky vychádzam zo šumu ako zdrojového signálu, ktorý je následne používaný v rôznych typoch syntézy. Všetky prvky sú tvorené s témou autoportrét.
In my bachelor thesis, I experiment to create an author's visual language in the form of a 3D real-time rendering. Later, I add audio and music components to the visual and create game mechanics. In this work, I give up the existing methods and implementations of stylization in 3D rendering and create a new language based on the multiplication of color areas and lines. When creating the audio, I use noise as a source signal, which is then used in various types of synthesis. All elements are created with theme self-portrait.
Description
Citation
JENIKOVSKÝ, D. erLett [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Intermediální a digitální tvorba
Comittee
Mgr. Zuzana Kubíková (předseda) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) MgA. Vojtěch Vaněk (člen) MgA. Tereza Hejmová (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen) PhDr. Ladislav Jackson, Ph.D. (člen) Mgr. Miroslav Maixner, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-08-26
Defence
Obhajoba byla zahájena představením práce formou komentovaného hraní hry. Následovaly prezentace posudků – na položené dotazy autor uspokojivě odpověděl. V diskuzi zaznívaly další věcné dotazy (týkající se scénáře, levelů, konce hry, absence stěn v prostředí hry…), které autor rovněž věcně zodpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO