Cestování časosběrem

Abstract
Projekt „Les” s pracovním názvem „Cestování časosběrem“ je jednoduchá 2D digitální hra, v žánru adventur, zasazená do reálného prostředí Vodárenského lesa u Svitav. Obsah se dotýká tématu pohádek, folklóru, času, magického realismu i osobní mytologie. Cílem práce je, pomocí autorské stylizace námětu i grafického zpracování, vytvořit specifickou atmosféru interaktivního prostředí. Tento postoj se skrze použití média digitální hry pojí s experimentem, a klade si otázku, do jaké míry lze skrze interakci subjektivní atmosféru přenést.
Project "Time lapse travel" is simple 2D adventure game, placed in real environment of Vodarensky les near Svitavy. Content is about fairy tales, folklore, time, magic realism and my own personal mythology. My goal is to create a specific atmosphere with stylization of the theme and distinctive visual art style. Whole project is a connection of experiments and digital games together to ask the question if its posssible for the interaction to provide a subjective atmosphere.
Description
Citation
SODOMKOVÁ, N. Cestování časosběrem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Intermediální a digitální tvorba
Comittee
Mgr. Zuzana Kubíková (předseda) doc. MgA. Mikuláš Macháček (člen) MgA. Vojtěch Vaněk (člen) MgA. Tereza Hejmová (člen) MgA. Tomáš Hrůza (člen) PhDr. Ladislav Jackson (člen) Mgr. Miroslav Maixner (člen)
Date of acceptance
Defence
Obhajoba byla zahájena prezentací autorčiny práce – ukázkou hry a její hratelnosti. Poté byly přečteny posudky, v nichž mj. zazněly dotazy ohledně inspiračních zdrojů práce a dalšího vývoje hry či její distribuce. V diskuzi se otevírají otázky týkající se způsobů práce, vizuality či vazby na jiná díla. Studentka na všechny dotazy uspokojivě, komplexně reaguje.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO