Křehký svět

Abstract
Ve svézávěrečné práci se budu věnovat rostlému dřevu a budu s ním volně pracovat a doplňovat o další materiály. Práce bude zakončena instalací prostorových objektů do zvoleného prostředí.
In my final thesis I will focus tonatural wood, whileworking with itin a free manner. I will add other materialsaccording to design process. The res ult will be installation of spatial obj ects into selected environment.
Description
Citation
JINDRÁK, M. Křehký svět [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarná tvorba
Comittee
Mgr. Martin Mazanec, Ph.D. (předseda) prof. akad. soch. Jan Ambrůz (člen) doc. Mgr. Pavel Korbička (člen) doc. MgA. Jan Šrámek, Ph.D. (člen) doc. Mgr.A Lenka Klodová, Ph.D. (člen) MgA. Karolína Kohoutková (člen) Mgr. Jana Kořínková, Ph.D. (člen) MgA. Julia Gryboś (člen) MgA. Barbora Zentková (člen) MgA. Jiří Suchánek, Ph.D. (člen) Mgr. Zuzana Jakalová (člen)
Date of acceptance
Defence
Obhajoba je zahájena představením práce – instalace v prostoru Ateliéru sochařství 2, ale také anabáze jejího vzniku. Oponentka se v posudku čteném online pozastavuje mj. nad rolí náhody a také časovostí – další existencí díla. Diskuze následující po čtení posudků, na které student věcně reaguje, je soustředěna na téma zvoleného instalačního řešení. Zaznívají některé kritické komentáře k instalaci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO