Unknown.mp3

Abstract
Moje bakalářská práce je mým dalším hudebním projektem, který je doprovázen instalací a merchandisem. Řešil jsem otázku trendů, žánru a jeho hranic. Inspiroval jsem se minulostí a pokoušel jsem se ji zařadit do současného kontextu.
My bachelor thesis is my next music project, followed by instalation and merchandise. I was solving the questions about trends, genre and its boundaries. I was inspired by past and I was trying to fit it into contemporary context.
Description
Citation
ŠČUDLA, M. Unknown.mp3 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Intermediální a digitální tvorba
Comittee
doc. MgA. Barbora Klímová, ArtD. (předseda) Mgr. Martin Mazanec, Ph.D. (člen) doc. MgA. Jan Šrámek, Ph.D. (člen) MgA. Pavel Sterec, Ph.D. (člen) PhDr. Ladislav Jackson (člen)
Date of acceptance
Defence
Obhajoba začala předčtením posudků vedoucího práce a oponenta. Poté svoji obhajobu přečetl i student. Práce sestávala z instalace a videoklipu. Komise shlédla videoklip. Následovala diskuze. Komise kladla otázky, konkrétně na propojení rapu uměleckého prostředí. Diskuse se dále vedla nad formami prezentace merchendisu. Obhajoba skončila debatou o vývoji designu motodresů.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO