Mobilní zařízení pro třídění kameniva a recyklátů ze stavebních odpadů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o recyklaci stavebního odpadu a popisuje samotný proces. Recyklace je za několik posledních dekád stále rostoucím trendem, proto je důležité jí věnovat náležitou pozornost. Dále se zaměřuje na rešerši stávajících technických řešení a představení zástupců mechanického třídění. Práce je završena vlastním koncepčním návrhem třídicího stroje o výkonnosti do 20 t/h, včetně modelu sestavy a popisu základních komponent.
This bachelor thesis introduces the topic of construction waste recycling and describes the process itself. Recycling has been a growing trend over the last few decades, so it is important to pay attention to it. It focuses on a research of existing technical solutions and introduces selected mechanical screeners. The thesis is completed by own conceptual design of screening machine with a capacity up to 20 t/h, including the assembly model and a description of the basic components.
Description
Citation
BABUŠÍK, B. Mobilní zařízení pro třídění kameniva a recyklátů ze stavebních odpadů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Stavba strojů a zařízení
Comittee
doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Kašpárek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špička, CSc. (člen) Ing. Jan Pokorný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-10-01
Defence
Student prezentoval svou závěrečnou práci a odpověděl na otázky oponenta. Dále odpovídal na dotazy členů zkušební komise: 1) Údržba a chlazení elektromotoru budiče vibrací. - odpovězeno 2) Světlost síta. Elektromotoru vibrátoru. - částečně zodpovězeno 3) Kriteria výběru vibračního třídiče od rýzných výrobců. - odpovězeno Student svou závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO