REVITALIZACE A OBNOVA VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ VE VELKÝCH NĚMČICÍCH

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Cieľom diplomového projektu s názvom Revitalizácia a obnova verejných priestranstiev vo Veľkých Němčiciach, bolo nájsť správny prístup k hľadaniu nového využitia bývalého objektu pivovaru nachádzajúceho sa v centre obce. Správnou funkciou prispieť k rozvoju obce bolo pretvorenie časti objektu na komunitné centrum, ktoré z hľadiska kapacity a polohy zapadá do stratégie rozvoja obce. Druhá časť objektu bola aspoň čiastočne prinavrátená pôvodnej funkcii a to v podobe malého pivovaru.
The aim of the diploma project entitled Revitalization and renewal of public spaces in Veľké Němčice was to find the right approach to finding a new use of the former brewery building located in the center of the village. With the right function, contribution to the development of the village was to transform part of the building into a community center, which in terms of capacity and location fits into the development strategy of the village. The second part of the building was at least partially restored to its original function in the form of a small brewery.
Description
Citation
KUBOVIČ, M. REVITALIZACE A OBNOVA VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ VE VELKÝCH NĚMČICÍCH [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Eugen Točík (předseda) Mgr. Tomáš Dohnal, DiS. (člen) Ing. arch. Ondřej Zdvomka (člen) Ing. arch. Radek Suchánek, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Petr Hlavsa, Ph.D. (člen) Ing. arch. Eugen Točík (člen)
Date of acceptance
Defence
Student krátce prezentoval svou práci. Následně krátce reagoval na čtyři náměty oponenta práce. Začal diskuse nad projektem. Student neuspokojivě reagoval na dotazy k jednotlivým provozům. Komise měla připomínky k normovým požadavkům na bezbariérové a hygienické provozy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO