Návrh projektu na zavedení elektronického obchodu společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca vytvorý návrh projektu pre implementácie elektronického obchodu vo vybranej spoločnosti s využitím nástrojov a metodiky projektového manažementu. Na základe analýz podnikového prostredia a kľúčových teoretických východisek z oblasti projektového riadenia, prinášá analyzovanej spoločnosti návrh plánu projektu, využitelného pre jeho prípadnou budúci realizaci.
This diploma thesis designs a project for implementing an e-shop for the chosen company using the tools and methodologies of project management. Based on the theretical knowledge about project management and the analysis of the business environment it creates a draft of a project for the company to implement in the future.
Description
Citation
SZARKA, T. Návrh projektu na zavedení elektronického obchodu společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2020-09-09
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno doc. Konečná: Jak jste se dostal k myšlence vytvoření E-shopu? Jak jste identifikoval a následně vybral nejvíce relevantní nedostatky v dané oblasti DP? Byla vytvořena analýza potřeb zákazníků? - částečně odpovězeno Ing. Milichovský: Kdo je hlavním zákazníkem? Jaká je legislativa vzhledem ke stavebnictvní na Slovensku, existuje povinná certifikace v dané oblasti? - odpovězeno s výhradami Ing. Bumberová: Na jakých výsledcích stavíte predikci tržeb, resp. jejich růst při zavedení E-shopu? Kdy jste odevzdával práci do systému? - odpovězeno s výhradami V rámci hodnocení proběhlo hlasování komise, kde většina, resp. 3 z 5 členů hodnotí práci stupňem E.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO