Návrh digitální marketingové strategie pro zvýšení povědomí o značce na slovenském trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem diplomové práce je navrhnout efektivní a uskutečnitelnou digitální marketingovou strategii orientovanou na slovenský trh pro vybranou společnost. Práce je zkomponována z teoretické části analytické části a z návrhů na zlepšení. Teoretická část se, vztahuje k marketingu a marketingové strategii. Analytické část zkoumá vnitřní a vnější faktory okolního prostředí, které mají přímý vliv na vybranou společnost. Na základě provedených analýz je navrhnuta digitální marketingová strategie s cílem zvýšení povědomí a tím pádem i zisku vybrané společnosti na slovenském trhu.
This master's thesis main aim is to propose an effective and feasible digital marketing strategy oriented to the Slovak market for a selected company. The thesis is formed from a theoretical part, analytical part, and proposed solutions. The theoretical part relates to marketing and marketing strategy. The analytical part examines the internal and external factors of the surrounding environment, influencing the selected company. Based on the performed analyses, a digital marketing strategy is proposed to increase brand awareness and, thus, sales of the selected company in the Slovak market.
Description
Citation
NEPOŽITKOVÁ, L. Návrh digitální marketingové strategie pro zvýšení povědomí o značce na slovenském trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2020-09-08
Defence
Questions of the thesis supervisor – answered Question of the thesis opponent – answered prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. – What is, in your opinion, the weakest part of your diploma thesis? Are the conclusions in your diploma thesis based on statistics? – answered doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. – Do you think that the promotion restrictions of alcoholic beverages are sufficient? – answered
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO