Stavebně technologický projekt montované haly v Pardubicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá stavebně technologickým projektem ocelové montované haly. Důraz je kladen na technologický postup pro základové konstrukce. Dále je zpracován harmonogram provedených prací, položkový rozpočet stavby, kontrolní a zkušební plán a návrh strojní sestavy. Je navrženo zařízení staveniště pro zemní práce a pro hrubou vrchní stavbu, a také koordinační situace se širšími dopravními vztahy.
Diploma thesis deals with construction-technological project of prefabricated steel hall. I put emphasis on technological process of foundation structures. The time schedule of all processes, the cost estimation budget, the inspection and testing plan and the machine set designing are also contained. The building site equipment for excavation and rough superstructure and the coordination plan drawing with transportation roads is designed.
Description
Citation
ŠVUB, D. Stavebně technologický projekt montované haly v Pardubicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Vít Motyčka, CSc. - předseda, Ing. Petr Sedlák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Jílek - tajemník, Ing. Aleš Průcha - tajemník, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. Boris Biely - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Barbora Kovářová, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student na začátku popsal téma své DP, obecné informace o procesu a o stavbě. Dalším slidem popsal bližší dopravní vztahy a také popsal výkres situace staveniště. Další slide se věnoval rozdělení DP na části a jejich stručný popis. Dále student popsal výkres zařízení staveniště pro jednotlivé etapy. Dále popsal krátce technologický předpis, časový a finanční plán stavby, časový harmonogram a položkový rozpočet na celou stavbu. Otázky oponenta: Jak bude provedeno odvádění dešťové vody a jaké máme typy likvidací dešťové vody? - student odpověděl komplexně a v plném rozsahu i s detaily Jak se odborně nazývají stupačky? - student odpověděl nepřesně s následnou opravou Jak probíhá návrh dočasného dopravního značení v průběhu stavby? - student odpověděl dostatečně Posouzení břemen? - student opět odpověděl správně a v dostatečném rozsahu Jaký je rozdíl mezi rýhou, šachtou a jámou? - student odpověděl dostatečně s drobnými chybami
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO