Realizace bytového domu pro sociální bydlení ve Starči - stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na komplexní zpracování technologického projektu s důrazem na zemní práce, zakládání objektu a stropní konstrukci. Bytový dům o dvou nadzemních podlaží je zakládán ve složitých geotechnických podmínkách, kvůli kterým musí dojít k výměně části podloží a založení na základové desce. Cílem práce je vytvoření technologických předpisů, časové a finanční plánování, návrh strojní sestavy a dopravy na pracoviště, předpis bezpečnosti práce, kontrola kvality prováděných prací a organizace výstavby.
Master thesis focuses on complex conducting of the technological project with accented earthwork, laying foundations and ceiling construction. Apartment building consists of two floors and is based in complicated geotechnical conditions which require changing subsoil and laying a foundation slab. The main aim of this thesis is a proposal of technological notes, time and financial management, selection of machinery, transport to the building site, work safety regulations, quality check of the conducted work and construction organisation.
Description
Citation
BOBEK, V. Realizace bytového domu pro sociální bydlení ve Starči - stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, Ing. Rostislav Šulc, Ph.D - místopředseda, Ing. Dita Hořínková - tajemník, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Vlčková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student seznámil komisi se svým řešením diplomové práce v rámci prezentace PPT doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Nejdříve seznámil student komisi se základními informacemi o stavbě. Dále komisi seznámil s obsahem své práce a umístěním stavby. Následně student detailně rozebral časové a finanční plánování stavby. Dále se student věnoval jednotlivě hlavním kapitolám diplomové práce, a to hlukové studii, srovnání založení stavby a technologickému postupu provádění spodní stavby. Student odpověděl na dotazy oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO