Hotel v Dolní Lomné - stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je zpracování stavebně technologického projektu hotelu v Dolní Lomné. Obsahem této práce je technická zpráva, koordinační situace stavby se širšími vztahy dopravních tras, časový a finanční plán – objektový, studie realizace hlavních technologických etap stavebního objektu, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů a mechanizmů, časový harmonogram, plán zajištění materiálových zdrojů, technologický předpis pro monolitické stropní konstrukce, kontrolní a zkušební plán kvality, plán BOZP a technologický předpis pro záporové pažení s ekonomickou rozvahou. Součástí práce je také položkový rozpočet a propočet dle THU.
The subject of this diploma thesis is dealing with a construction-technological project of a hotel in Dolní Lomná. The main subject of this thesis is a technological report, coordination situation of the construction with broader relations to transport routes, a time and financial plan of the construction, a feasibility study of the main technological phases, a project of the site equipment, a suggested list of the main construction vehicles and building mechanisation, a time-schedule plan, a plan of material resources, a technological regulation for the implementation of monolithic ceilings, control and test plan, health and safety at work and a technological regulation for the implementation of rider bracing with economic balance. Part of the work is the itemized budget and calculating to THU.
Description
Citation
BULAWA, T. Hotel v Dolní Lomné - stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, Ing. Rostislav Šulc, Ph.D - místopředseda, Ing. Dita Hořínková - tajemník, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen, Ing. Rostislav Doubek - člen,
Date of acceptance
Defence
Student seznámil komisi se svým řešením diplomové práce v rámci prezentace PPT doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Nejdříve seznámil student komisi se základními informacemi o objektu a s jeho umístěním. Dále komisi seznámil s cíli své diplomové práce a rozebral její hlavní kapitoly. Věnoval se časovému a finančnímu plánování stavby, koordinační situaci stavby se širšími vztahy dopravních tras, projektu zařízení staveniště a návrhu hlavních stavebních strojů. Dále student představil komisi časový harmonogram hlavního stavebního objektu a na závěr technologické předpisy. Student odpověděl na dotazy oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO