Skladovací hala č. 2 v Rousínově - stavebně technologický projekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé diplomové práce je stavebně-technologické řešení realizace stavebního objektu skladovací haly v Rousínově. V práci je zpracován časový a finanční plán pro všechny stavební objekty akce Skladovací haly, Rousínov. Pro stavební objekt hala č. 2 byla zpracována technická zpráva, studie realizace jednotlivých etap stavby, návrh a posouzení dopravních tras, návrh zařízení staveniště a návrh strojní sestavy. Byl zpracován položkový rozpočet s výkazem výměr a časový plán výstavby. Pro proces realizace drátkobetonové průmyslové podlahy byl vyhotoven technologický předpis a kontrolní a zkušební plán. V rámci diplomové práce byl zpracován technologický předpis pro realizaci železobetonové opěrné stěny. V hlukové studii byl zkoumán a posouzen vliv hluku ze staveniště. Byly zpracovány environmentální požadavky pro objekt skladovací haly č. 2.
The subject of my diploma thesis is a construction-technological solution for realization of a storage hall in Rousínov. The work deals with a time and financial plan for all buildings of the project Storage Hall, Rousínov. A technical report, a study of the implementation of the construction’s individual stages, a design and assessment of transport routes, a design of the construction site equipment and a design of the machinery were prepared for the building No. 2. An itemized budget with a statement of acreage and construction schedule was prepared. A technological regulation and a control and test plan were prepared for the implementation process of the wire-reinforced concrete industrial floor. Within the diploma thesis, a technological regulation for the implementation of a reinforced concrete retaining wall was prepared. Noise pollution caused by the construction site was examined and evaluated in a noise study. The environmental requirements for the storage hall building No. 2 were processed.
Description
Citation
GOTTVALDOVÁ, D. Skladovací hala č. 2 v Rousínově - stavebně technologický projekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, Ing. Rostislav Šulc, Ph.D - místopředseda, Ing. Dita Hořínková - tajemník, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen, Ing. Rostislav Doubek - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka seznámila komisi se svým řešením diplomové práce v rámci prezentace PPT doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Nejdříve uvedla cíle své diplomové práce a lokalitu řešeného objektu. Dále seznámila komisi s řešením širších dopravních vztahů. Dále rozebrala projekt zařízení staveniště. Následně se věnovala jednotlivým kapitolám práce, jejíž součástí byly technologické předpisy, environmentální požadavky, hluková studie a plán zajištění zdrojů pro stavební objekt. Na závěr prezentace studentka seznámila komisi s časovým plánováním stavby.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO