Stavebně technologický projekt přípravy a realizace 1. etapy Ponava City

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Predmetom diplomovej práce je stavebne technologický projekt prípravy a realizácie 1.etapy obytnej štvrte Ponava City v Brne Královom poli. Pre objekt polyfunkčného domu je spracovaný stavebne technologický projekt, plán stavby z finančného a časového hľadiska, návrh zariadenia staveniska, návrh stavebných strojov a plán BOZP. Ďalej sú obsahom podrobnejšie technologické predpisy železobetónových konštrukcií a s nimi súvisiace kontrolné a skúšobné plány.
The diploma thesis deals with construction project of the prepraration and realisation of the 1st stage of Ponava City residential district in Brno, Královo Pole. A construction technological project, a construction plan from a financial and time point of view, a design of construction site equipment, a design of construction machinery and a health and safety plan were prepared for a multifunctional building. Furthermore, the content includes more detailed technological regulations of reinforced concrete structures and related inspection and test plans.
Description
Citation
GUNÁR, J. Stavebně technologický projekt přípravy a realizace 1. etapy Ponava City [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Vít Motyčka, CSc. - předseda, Ing. Petr Sedlák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Jílek - tajemník, Ing. Aleš Průcha - tajemník, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. Boris Biely - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Barbora Kovářová, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student prezentoval STP přípravy a realizace 1.etapy Ponava City. Student popsal konstrukční systém budovy a obsah etapy své DP a po jednotlivých kapitolách prošel celou práci. Podrobněji popsal okolí budovy, způsob bednění konstrukcí, kontrolní a zkušební plán, časový a finanční plán hrubé stavby. Dále předvedl svůj návrh strojní sestavy pro jednotlivé etapy výstavby. Popsal materiálové zdroje, návrh zařízení staveniště pro jednotlivé etapy. Ke konci prezentace student odpovídal na otázky oponenta. Student měl zpracované všechny otázky pečlivě a na případné otázky odpovídal okamžitě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO