Příprava realizace výrobní haly Tescan

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem této diplomové práce je příprava realizace výrobní haly společnosti Tescan. Práce obsahuje technickou zprávu ke stavebně technologickému projektu, koordinační situaci, časový a finanční plán stavby. Dále projekt řeší návrh zařízení staveniště a strojů pro jednotlivé etapy, harmonogram hlavního stavebního objektu, plán jeho zásobování materiálem pro hrubou stavbu a technologické předpisy pro provedení spodní stavby objektu, ke kterým se vztahuje kontrolní a zkušební plán. V dalším zadání se zabývá rozpočtem hlavního objektu, plánem BOZP a problematikou bednění potřebného pro realizaci. Ve specializaci z oblasti je řešen návrh a posouzení průmyslové podlahy a řešení zajištění stavební jámy.
The topic of this diploma thesis is the preparation of the realization of the production hall of the company Tescan. The thesis contains a technical report on the construction technology project, the coordination situation, the time and financial plan of the construction. Furthermore, the project addresses the design of construction site equipment and machinery for each stage, the schedule of the main building, the plan of its supply of materials for the rough construction and technological regulations for the substructure of the building, to which the inspection and test plan applies. The next assignment deals with the budget of the main building, health and safety plan and the issue of formwork needed for implementation. The specialization in the area deals with the design and assessment of industrial floors and solutions for securing a construction pit.
Description
Citation
HLÁVKA, J. Příprava realizace výrobní haly Tescan [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, Ing. Rostislav Šulc, Ph.D - místopředseda, Ing. Dita Hořínková - tajemník, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Vlčková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student seznámil komisi se svým řešením diplomové práce v rámci prezentace PPT doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Nejdříve seznámil student komisi s obsahem své diplomové práce a základními informacemi o stavbě. Dále komisi seznámil se širšími dopravními vztahy, časovým a finančním plánováním výstavby a projektem zařízení staveniště. Dále se student v rámci obhajoby věnoval návrhu hlavních stavebních strojů a mechanismů. Na závěr student seznámil komisi s rozsáhlým technologickým předpisem, kontrolním a zkušebním plánem a položkovým rozpočtem. Student odpověděl na dotazy oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO