Stavebně technologický projekt výrobní haly s přístavbou v Poličce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je zpracování stavebně technologického projektu výrobní haly v Poličce. Obsahem práce je technická zpráva, studie realizace hlavních technologických etap, koordinační situace stavby se širšími vztahy dopravních tras, časový a finanční plán stavby, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů, časový plán hlavního stavebního objektu, technologické předpisy pro montovaný skelet a vrtané piloty a s ním související dokumenty.
This diploma thesis is dealing with a construction-technological project of a production hall in Polička. The main subject of the thesis is a technological report, a realization study of the main technological phases, a coordination situation of the construction with broader relations to transport routes, a project of the office building site equipment, a suggested list of the main construction vehicles, a time plan for the main building object, technological prescriptions for a prefabricated skeleton and bored piles and documents related to this.
Description
Citation
HOLUBÁŘ, Z. Stavebně technologický projekt výrobní haly s přístavbou v Poličce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, Ing. Rostislav Šulc, Ph.D - místopředseda, Ing. Dita Hořínková - tajemník, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen, Ing. Rostislav Doubek - člen,
Date of acceptance
Defence
Student seznámil komisi se svým řešením diplomové práce v rámci prezentace PPT doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Nejdříve seznámil student komisi s umístěním řešeného objektu. Dále zmínil kapacitu objektu a jeho rozdělení na jednotlivé provozní části. Poté představil komisi video ukázku výstavby skeletu a koordinační situaci stavby se širšími vztahy dopravních tras. Následně představil jednotlivé zpracovávané části diplomové práce dle jejího zadání. Dále detailně rozebral řešený časový plán, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů a mechanismů. Na závěr prezentace student popsal časový plán hlavního stavebního objektu. Student odpověděl na dotazy oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO