Stavebně technologický projekt administrativního objektu Dukelská

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je stavebně technologický projekt pro realizaci administrativního objektu Dukelská v Brně. Obsahem je technická zpráva ke stavebně technologickému projektu, návrh dopravního řešení, časové a finanční zhodnocení stavby, projekt zařízení staveniště, návrh strojních sestav. Pro zvolenou etapu výstavby je navržen technologický předpis a kontrolní zkušební plán. Práce se dále zabývá ekologickými a bezpečnostními riziky, návrhem smlouvy o dílo a porovnáním alternativ svislých konstrukcí.
The subject of this diploma thesis is a construction technology project for an office building Dukelská in Brno. The content of the work is a technical report to the construction technology project, design of transport solutions, time and financial evaluation of the construction, project for a construction site equipment, design of a machine assemblies. For the selected construction phase a technological specification and check and test plan is designed. The work also deals with environmental and safety risks, draft contract for work and alternative technologies of vertical structures.
Description
Citation
LIDMILA, J. Stavebně technologický projekt administrativního objektu Dukelská [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, Ing. Rostislav Šulc, Ph.D - místopředseda, Ing. Dita Hořínková - tajemník, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen, Ing. Rostislav Doubek - člen,
Date of acceptance
Defence
Student seznámil komisi se svým řešením diplomové práce v rámci prezentace PPT doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Nejdříve seznámil student komisi se základními informacemi o stavbě a umístěním řešeného objektu. Dále se v rámci obhajoby věnoval hlavním bodům své diplomové práce, a to technické zprávě, dopravní situaci staveniště, projektu zařízení staveniště a návrhu hlavních stavebních strojů a mechanizace. Dále komisi seznámil časovým plánováním, položkovým rozpočtem a technologickými předpisy. Na závěr se student věnoval BOZP na staveništi. Student odpověděl na dotazy oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO